Voor onze lessen gebruiken wij het beste en nieuwste materiaal. Als je een wingfoil les hebt gehad is het ook mogelijk dit materiaal te huren. Wij maken gebruik van de volgende materialen

wingfoil-materiaal-verhuur-board

Fanatic Wingfoil boards

De Fantatic Sky Wing boards zijn speciaal ontwikkeld voor het wingfoilen. Wij hebben de volgende maten: 5’0″ / 5’4″ / 5’8″ / 6’0″. Met deze board range hebben we voor elk gewicht en elk niveau het ideale board.

wingfoil-materiaal-verhuur-foil

Fanatic Foils

Voor minder wind of voor een zwaarder persoon, is het fijn om een foil te hebben waarvan de vleugels een groter en dikker profiel hebben. Bij veel wind, een goede techniek of een lichter persoon is het juist fijn om een kleiner vleugel te hebben. Daarom hebben wij alle soorten en maten klaar staan. Wij hebben de volgende foils: Fanatic Aero 2500 / Fanatic Aero 2000 / Fanatic Aero High Aspect 1750 / Fanatic Aero High Aspect 1250.

wingfoil-materiaal-verhuur-wing

Duotone Wings

Wij hebben alle maten van de Duotone Echo wings voor je klaar liggen, zodat je met 8 tot 35 knopen het water op kunt. Het grote voordeel van de Duotone Echo wings is dat ze een een ‘giek’ hebben in plaats van handgrepen. Je hand een klein stukje verplaatsen om meer of minder wind te vangen is hierdoor kinderspel. De maten 2,6 / 3,3 / 4,0 / 5,0 / 6,0 / 7,0 liggen voor je klaar!

Wingfoil-materiaal-verhuur-pak

ION wetsuits, schoentjes, impactvesten en helmen

Al jaren gebruiken wij ION om warm en veilig te zijn op het water. Zodat het ook op een koude dag leuk is. Met het wingfoilen is het fijn om jezelf een beetje te beschermen, daarom gebruiken wij ook impactvesten en helmen.

Wingfoil set verhuur prijs

€ 50,00 per 90 minuten. Een set bestaat uit: plank + foil + wing + pak + schoentjes + helm + impactvest.

Wingfoil los item verhuur prijs

  • Wingfoil Board: € 18,00 per 90 minuten
  • Foil: € 18,00 per 90 minuten
  • Wing: € 18,00 per 90 minuten
  • Wetsuit en schoentjes: € 18,00 per 90 minuten
  • Helm + impactvest: € 18,00 per 90 minuten

Let op: 

  • Huren is alleen mogelijk als je les hebt gehad of al kunt wingfoilen.
  • De minimale duur van van het huren is 90 minuten. Daarna rekenen we per kwartier.
  • De ‘huur tijd’ start op het moment dat de spullen klaar liggen en eindigt als ze bij ons ingeleverd worden. Wil je pauze, prima. Maar omdat wij de spullen dan niet aan iemand anders kunnen verhuren gaat je ‘huur tijd’ wel door. 
  • Schade op de kant of op het water komt voor rekening van de gebruiker.

Omdat wij vaak op het water aan het lesgeven zijn, is het handig als je er bent op één van de volgende tijden: 9:15 uur of 11:00 uur of 12:45 uur of 14:45 uur. Dan kunnen we je snel het water op helpen!

Wil je huren? Bel, mail , sms of app ons altijd een dag van te voren!